...

Kapadokya Eğitim Dergisi

Kapadokya Eğitim Dergisi (KAPED) H.W. Wilson İndekse Kabul Edildi
23/09/2023

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi'nin bilimsel ve hakemli yayını olan Kapadokya Eğitim Dergisi (KAPED) 12/01/2022 itibariyle H.W. Wilson Education Source Index listesine ve 07/01/2022 itibariyle dünyanın en büyük ve en kapsamlı tam metinli araştırma veritabanı olan H.W. Wilson Education Source Ultimate listesine tam metin olarak kabul edilmiştir.

H.W. Wilson Education Source, eğitim bilimlerindeki öğrenciler, profesyoneller ve yöneticiler için tasarlanmış önde gelen tam metin araştırma veri tabanıdır. Veri tabanı tüm eğitim düzeylerini ve çok dilli eğitim, sağlık eğitimi ve sınav gibi eğitim uzmanlıklarını kapsamaktadır.

Kapadokya Eğitim Dergisi (KAPED) eğitim alanında araştırma ve bilgiyi ilerletmeye adanmış hakemli bir akademik dergidir. Misyonu, eğitimin her seviyesinden araştırmacılar, eğitimciler ve uygulayıcılar için yenilikçi fikirlerini, ampirik çalışmalarını ve teorik bakış açılarını paylaşabilecekleri bir platform sağlamaktır.

Editörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Barış ERİÇOK'un yaptığı KAPED, makale kabulüne devam etmektedir. Makale göndermek için DergiPark üzerinden KAPED'e ulaşabilirsiniz.

Dergimizde yayın yapan ve hakemlik yapan değerli bilim insanlarına teşekkür ederiz.

KAPED Editör Kurulu